Du er her: Hovedsiden  >  Grunnbok  >  Aktuelt stoff  >  Lenker
  Trykk på illustrasjonen for å komme til kapitler med oppgaver.  
  Aktuelt stoff
 
A B C D

Lenker

SIFO
Statens institutt for forbruksforskning
www.sifo.no

Matportalen
Informasjon om mat fra offentlige myndigheter
www.matportalen.no

Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Alt om egg og kjøtt (ernæring, tillaging, oppdeling, råvareleksikon osv.), oppskrifter til alle anledninger, egne skolesider (med blant annet matoppskrifter fra hele verden), vanlige spørsmål og svar og lenker videre til mange andre matsider.
www.matprat.no

Opplysningskontoret for melk
Kosthold og ernæring, skolesider (fra barnehage til voksne), meierileksikon, brosjyrer og mye mer. Tine har egne sider, www.tine.no, der det er informasjon og oppskrifter relatert til produktene deres.
www.melk.no

Eksportutvalget for fisk
Mange oppskrifter, fakta om sjømat, spill og underholdning.
www.godfisk.no

Opplysningskontoret for frukt og grønt
Tips (alfabetisk), oppskrifter, materiell, prosjekt (MER, skolefrukt, grønne kantiner) og nyttige lenker videre.
www.frukt.no

Opplysningskontoret for brød og korn
Her finner en oppskrifter, informasjon om korn og kosthold og bl.a. en brødskala-kalkulator hvor du kan finne ut hvor grov oppskriften er.
www.brodogkorn.no

Informasjon om krydder og tips til bruk av krydder
Blackboy: www.blackboy.no

Forbrukerrådet
www.forbrukerportalen.no

Mattilsynet
www.mattilsynet.no