Du er her: Hovudsida  >  Aktuelt stoff  >  Lenkjer
  Trykk på illustrasjonen for å komme til kapittel med oppgåver.  
  Aktuelt stoff
 
 

Lenkjer

SIFO
Statleg institutt for forbruksforsking
www.sifo.no

Matportalen
Informasjon om mat frå offentlege myndigheiter
www.matportalen.no

Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Alt om egg og kjøtt (ernæring, tillaging, oppdeling, råvareleksikon osv.), oppskrifter til alle høve, eigne skolesider (med blant anna matoppskrifter frå heile verda), vanlege spørsmål og svar og lenkjer vidare til mange andre matsider.
www.matprat.no

Opplysningskontoret for mjølk
Kosthald og ernæring, skolesider (frå barnehage til vaksne), meierileksikon, brosjyrar og mykje meir. Tine har eigne sider, www.tine.no, der det er informasjon og oppskrifter relaterte til produkta deira.
www.melk.no

Eksportutvalet for fisk
Mange oppskrifter, fakta om sjømat, spel og underhaldning.
www.godfisk.no

Opplysningskontoret for frukt og grønt
Tips (alfabetisk), oppskrifter, materiell, prosjekt (MER, skolefrukt, grøne kantiner) og nyttige lenkjer vidare.
www.frukt.no

Opplysningskontoret for brød og korn
Her finn ein oppskrifter, informasjon om korn og kosthald og bl.a. ein brødskala-kalkulator der du kan finne ut kor grov oppskrifta er.
www.brodogkorn.no

Informasjon om krydder og tips til bruk av krydder
Blackboy: www.blackboy.no

Forbrukarrådet
www.forbrukerportalen.no

Mattilsynet
www.mattilsynet.no